VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


«Оболонь» - кращий пивний бренд України
«Оболонь» - кращий пивний бренд України

Компанія «Оболонь» в черговий раз взяла участь у найпопулярнішому серед споживачів галузевому святі - виставці «Індустрія пива та безалкогольних напоїв 2006», що проходила 6-9 вересня на території столичного виставкового «Експоцентру». Організатором заходу, традиційно, виступило акціонерне товариство «Укрпиво».

Генеральний директор ЗАТ «Укрпиво» Галина Коренькова особливо відзначила успіхи акціонерного товариства «Оболонь» як компанії, яка посідає чільне місце серед вітчизняних виробників пива за найбільшими темпами росту виробництва. Окремо було зазначено, що «Оболонь» впевнено зберігає за собою лідерство за експортними поставками - 82% українського експорту пива.

Кульмінацією заходу стало традиційне «Свято пива». Керівництво «Укрпива» та почесні гості відзначили переможців конкурсу, який проводився в рамках виставки.  На розгляд поважної комісії було направлено багато  зразків напоїв. Серед такого розмаїття зразків, якість! продукції компанії «Оболонь» була високо оцінена.

Компанія Оболонь за зміцнення експортного потенціалу та міжнародного іміджу українського пива була відзначена спеціальною нагородою конкурсу  «Бурштиновою зіркою». Також колекція нагород компанії поповнилася двома Гран-прі, які здобули «Десант Спецназ» та безалкогольний напій «Живчик». У цьому році ЗАТ «Оболонь» отримало рекордну кількість золотих медалей, а саме 12 . Золотими медалями були відзначені:   «Оболонь Соборне», «Оболонь Преміум», «Оболонь Світле», “Оболонь Міцне», «Оболонь Pils», «Оболонь Безалкогольне», «Магнат», «hike premium light», «Десант Біла Зірка», мінеральна вода «Оболонська», «Бірмікс Лимон» та «Бірмікс Кола» .  Срібну медаль завоювало світле пиво «hike premium beer».

Під час «Свята пива» киян та гостей столиці розважали веселі конкурси, виступи популярних молодіжних гуртів, танцювальні номери, що в достатку   були представлені на сценах ЗАТ «Оболонь». У цьому році, компанія приємно здивува! ла прихильників пива трьома сценами, а саме «Оболонь», «hike» ! та «Деса нт», на кожній сцені проводились конкурси, змагання та дарувалися призи. Все це, а також море пива та гарний настрій вдячних глядачів створило ту неповторну атмосферу, якою славиться найголовніше свято бурштинового напою в Україні.

 


13.09.2006

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/2549.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024