VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


«Прикрась ялинку разом з Живчиком»
«Прикрась ялинку разом з Живчиком»

З 15 листопада розпочалася всеукраїнська акція від ТМ «Живчик» - «Прикрась ялинку разом з Живчиком». Кампанія триватиме до 30 грудня і завершиться розіграшем головного призу - поїздки в Європейський Диснейленд всією родиною.

ТМ  «Живчик» вітає своїх маленьких шанувальників та їх батьків з Новим роком, та готує для них ексклюзивні подарунки, які можна отримати взявши участь у новій акції.

В акції беруть участь напої «Живчик Яблуко», «Живчик Лимон» та «Живчик Груша» у  літровій та дволітровій ПЕТ-пляшці зі спеціальною новорічною етикеткою та позначкою «Акція».

Умови акції прості: придбати напої ТМ «Живчик», заглянути під кришечку, де на учасників чекають гарантовані подарунки - ексклюзивні ялинкові прикраси із зображенням улюблених героїв «Живчиків». Виграшні кришечки  можна обміняти на подарунки у спеціальних пунктах обміну, які будуть представлені по всій території України.

Для того, щоб виграти головний подару! нок акції - поїздку в Європейський Диснейленд всією родиною, необхідно при обміні виграшної кришечки заповнити анкету та віддати її промоутерам у центрах обміну. За результатами розіграшу, який відбудеться 14 січня, буде визначений переможець акції, який  разом з сім’єю поїде у Францію. Результати розіграшу будуть опубліковані у п’ятому номері  газети «Тєлєнєдєля».

Разом із акцією стартує новий мультиплікаційний ролик розважально-інформаційного характеру від ТМ «Живчик», який транслюватиметься на всіх центральних каналах України.   

 Детальніше про умови акції можна дізнатися за безкоштовним телефоном гарячої лінії: 8-800-500-5-300, яка працюватиме впродовж всієї акції або на сайті: www.zhivchik.obolon.ua.

Додатково

 Але на цьому сюрпризи від «Живчика» не закінчуються. Торгова марка виступає головним спонсором «Новорічної ялинки» в палаці культури «Україна». Там діти зможуть поб! ачити своїх улюблених героїв, які задіяні у виставі головної я! линки кр аїни.
Нововведенням «Новорічної ялинки» стане подарунок, де, окрім цукерок, буде презентована пляшечка корисного напою «Живчик».
 


22.11.2006

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/2927.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024