VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


В Києві за підтримки міжнародного бренду Nemiroff стартував найбільший турнір боксерів-любителів на пострадянському просторі
В Києві за підтримки міжнародного бренду Nemiroff стартував найбільший турнір боксерів-любителів на пострадянському просторі

VII міжнародний турнір на призи братів Кличків є найбільшими змаганнями серед боксерів-любителів на всьому пострадянському просторі. Про це заявили організатори турніру під час церемонії відкриття, що відбулася 17 квітня у Спорткомплексі ЦСК. За їхніми словами, участь у змаганнях, що відбуваються за підтримки міжнародного бренду Nemiroff, взяли близько 300 боксерів з 25 країн світу.

«Саме тут для багатьох спортсменів починається їхній шлях до перемоги на чемпіонатах Європи та світу, який згодом приводить їх до найбажанішої і найпрестижнішої перемоги для кожного спортсмена – перемоги на Олімпійських Іграх», - сказав під час церемонії відкриття чемпіон світу з боксу Володимир Кличко.

Головною особливістю VII міжнародного турніру на призи братів Кличків стане яскраве спортивне шоу, яке супроводжуватиме фінал змагань, що відбудеться 21 квітня у столичному Палаці Спорту.

Генеральним партнером турніру виступила компанія Nemiroff, яка вже більше 8 років реалізує широкомасштабні проекти з підтримки й фінансування найбільших подій у сфері світового професійного боксу.

«В рамках глобальної стратегії підтримки спортивних проектів світового рівня, компанія Nemiroff виступає спонсором низки унікальних подій у світі боксу. Ми віримо, що, у тому числі, і наша підтримка дозволить вітчизняним боксерам підніматися на найвищі щаблі світового п'єдесталу», - сказав голова Ради директорів Nemiroff Холдинг Олександр Глусь.

Організатори змагань: Міністерство оборони, Міністерство у справах сім»ї, молоді та спорту, Федерація боксу, КМДА, Боксерський клуб ЗТУ Золотарьова, Фонд братів Кличків.

Турнір на призи братів Кличків проводиться з 2001 року. До участі у змаганнях допускають спортсмени віком від 18 років. Змагання проводяться згідно з чинними правилами AIBA з вибуттям спортсмена після першої поразки у наступних вагових категоріях: 48, 51, 54, 57, 60, 64, 69, 75, 81, 91, 91+.

 


17.04.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3302.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024