VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


«Славутич» і гурт «Океан Ельзи» збирають друзів
«Славутич» і гурт «Океан Ельзи» збирають друзів

У квітні 2007 року між ВАТ ПБК «Славутич» та гуртом «Океан Ельзи» було підписано угоду про партнерство. Контракт передбачає партнерство між легендарним рок-гуртом та ТМ «Славутич», першим кроком якого стане всеукраїнський тур музикантів та супровід ТМ «Славутич» концертного виконання нового альбому «Океанів» - «Міра».

Подія буде репрезентована 20 травня у Львові на стадіоні «Україна», де і розпочнеться довгоочікуване турне найулюбленішого вітчизняного рок-гурту. Весь цей час ТМ «Славутич» супроводжуватиме відомих музикантів та збиратиме друзів. Протягом травня і червня 2007 року мешканці 25-и міст України матимуть чудову можливість насолодитися музикою легендарних виконавців.

«Океан Ельзи» вже давно став візитівкою української рок-музики і є надзвичайно цікавим партнером для ТМ «Славутич».

Антон Щьоткін, віце-президент групи з маркетингу підприємств ВBH (ТМ «Славутич»): «Наша компанія цінує діяльність гурту «Океан Ельзи», нам імпонує не тільки їх творчість, але і загальнолюдська позиція, цінності та атрибути, які багато в чому віддзеркалюють наші власні. «Славутич» як й «Океан Ельзи» розділяє такі загальнолюдські цінності як дружба, щирість, віра в себе та віра у краще майбутнє, любов, оптимізм та патріотичні почуття. Саме тому, ми прагнули стати партнерами «Океанів». Впевнений, що співпраця, яка розпочинається всеукраїнським туром рок-музикантів вже в травні, об’єднає як наших, так і прихильників якісної музики, а також стане однією із найяскравіших подій 2007 року».

***

Інформаційна довідка про ТМ «Славутич» та групу ВВН:
«Славутич» є українською торговою маркою, з багаторічною історією. Пиво «Славутич» вариться на основі лише відбірних компонентів та найкращих технологій пивоваріння, має надзвичайно багатий та яскравий смак, що відрізняється насиченістю та легкістю одночасно. Чудовий освіжаючий присмак насправді якісного пива стовідсотково  гарантує  бадьорий настрій для компанії найкращих друзів. Це пиво для веселих друзів та легких розмов.
ТМ «Славутич» належить групі підприємств BBH в Україні, яке було засновано в 1991 року та співвласниками якого є  Carlsberg Breweries та Scottish & Newcastle. В Україні ВВН представляє такі бренди: «Львівське», «Tuborg», «Carlsberg», «Балтика», «Арсенал», «Хмільне», «Pepsi», «7UP».
На сьогодні  BBH володіє найбільшими  пивними компаніями країн Балтії: Естонія «Saku», Латвія «Aldaris», Литва «Svyturis Utenos Alus» у складі «Utena» та «Klaipeda». Росія - група «Балтика».
BBH входить до десятки найбільших пивних компаній Європи із загальною кількістю співробітників більш ніж 15 тисяч. Штаб-квартира ВВН знаходиться в м. Стокгольм (Швеція).
До складу групи підприємств Baltic Beverages Holding в Україні входять: ВАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Славутич» в місті Запоріжжя, Київський пивний завод «Славутич» и ВАТ «Львівська пивоварня».


26.04.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3323.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024