VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


Кампанія зовнішньої реклами ТМ «hike premium» „Народженим бути вільними!“
Кампанія зовнішньої реклами ТМ «hike premium» „Народженим бути вільними!“

Ідея
Вільним можна лише народитися - з цією тезою навряд чи хтось сперечатиметься. А споживачі пива «hike premium» можуть і, більше того, - народжуються модними, жвавими та надстрибучими. У цьому на власні очі змогли переконатися мешканці великих міст, якими прокотилася нова хвиля зовнішньої реклами культового пива «hike premium».

Сюжети бордів та сітілайтів розвивають тему, задану брендом - ілюструвати життя молоді, для якої соціальні стереотипи, забобони та надумані заборони - перешкода не серйозніша, ніж тонка яєчна шкаралупа.

Ідея народилася (в обох значеннях цього слова -вибачайте за каламбур) спільними зусиллями працівників РА Provid BBDO на замовлення компанії «Оболонь». У кадрі «новонароджених стрибунців» зафіксував талановитий київський фотограф Тарас Маляревич.

Враження
Як розповів Олександр Литвиненко, арт-директор Provid BBDO: «Спеціально для зйомок було виготовлено кілька ве! личезних макетів яєчної шкаралупи, тож знімальний майданчик нагадував сет для кінофільму «Чужі». Взагалі, специфіка візуальних завдань в останніх роликах і макетах «hike premium» така, що часто кадри того, що відбувалося на знімальних майданчиках, були не менш цікаві, ніж, власне, фінальний результат».

На думку Олени Гарбарчук, директора з продаж та маркетингу компанії «Оболонь» поняття свободи особистості найважче вловити та найскладніше проілюструвати. «Нам набагато простіше було б піти шляхом решти молодіжних брендів і зосередитись на більш поверхових темах - музиці, дружбі, вечірках тощо. Але від початку ми поставили перед собою непросте завдання - підняти найбільш базову цінність для сучасної молоді - і раді, що нам щоразу вдається це завдання виконувати, не опускаючи при цьому планку рівня креативу».

Анна Сирова, бренд-менеджер ТМ «hike premium», акцентує увагу на «додаткових ефектах» кампанії: «Про її широкий резонанс свідчать хоча б часті акти вандалізму! , спрямовані проти беклайтів «hike premium» в київському метро! політені . Про випадковість чи ненавмисність говорити не доводиться, оскільки цілеспрямовано й вибірково, як мінімум двічі на тиждень, на станціях метро «Петрівка» та «Майдан Незалежності» ріжуть саме наші плакати. Метрополітен вживає всіх можливих заходів, аби зарадити в цій ситуації, зокрема залучені правоохоронні органи. Хоча не буду приховувати, - це нам навіть лестить».

Додаткова інформація

Канали комунікації / Охоплення / Термін:

Борди, сітілайти / Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Львів, Одеса, Харків / 01-31.03.07;
Беклайти  в метрополітені / Київ /  01.03-01.08.07;
Плакати в вагонах метрополітену / Київ / 13.03- 05.04.07;
Постери в трейд /  Вся Україна.
Команда

Компанія «Оболонь»:
• Олена Гарбарчук, директор з продажу та маркетингу
• Віталій Ткаченко, заступник директора за маркетингу
• Анна Сирова, бренд-м! енеджер ТМ «hike premium»

РА «Provid BBDO»:
• Кирило Чичкан, креативний директор
• Олексій Соболєв, копірайтер
• Олександр Литвиненко, арт-директор
• Вікторія Макарова, еккаунт-директор
• Влад Полонський, старший еккаунт-менеджер
 


07.05.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3335.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024