VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


Достовірна інформація про пиво "Львівське Легенда"
Достовірна інформація про пиво "Львівське Легенда"

Останнім часом в засобах масової інформації з’явилося повідомлення про припинення випуску напівтемного пива «Львівське Легенда», але дана інформація є неповною.

У 2006 році ВАТ «Львівська пивоварня» розпочала випуск оригінального пива до особливого свята -  750 річчя Львова. «Львівське Легенда», зварене з чотирьох видів відбірного солоду, стало подарунком рідному місту. Початково планувалося, що даний бурштиновий напій буде обмеженим випуском (limited edition), і його можна спробувати лише у ювілейний рік. У 2006 році львівські пивовари випустили – 140 тис. дал пива «Львівське Легенда». За побажанням шанувальників випуск «Львівське Легенда» було продовжено і у 2007 році, що надало більше можливостей пивоманам насолоджуватися улюбленим хмільним напоєм.
У світовій практиці існує багато прикладів випуску обмеженої партії пива. Наприклад, в Росії пиво «Tuborg», щороку на Різдво випускає ексклюзивну партію різдвяного пива. Звичайно через 1-2 місця партія пива закінчується, і споживачі очікують з нетерпінням на нову.
ТМ «Львівське» завжди думає про своїх шанувальників і прагне здивувати їх цікавими несподіванками та подарувати якісний бурштиновий напій, тому у майбутньому слід очікувати новинок від улюбленого пива.


ВАТ «Львівська пивоварня» входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять пиво “Львівське”. Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.


07.05.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3336.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024