VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


«Сплата податків до державного бюджету повинна стати нормою для всіх підприємств»
«Сплата податків до державного бюджету повинна стати нормою для всіх підприємств»

20 квітня київська міська державна адміністрація вітала кращих платників податків столиці. В числі перших, вже за традицією, вшановували акціонерне товариство «Оболонь».

Податкова культура в Україні, на жаль, ще не досягла того рівня, коли вітчизняні компанії сплачуватимуть податки до державного бюджету в повному обсязі. Але ситуація з кожним роком покращується, підтвердженням чого є традиція столичної влади - відзначати кращих платників податків Києва. 

Серед назв відомих в Україні компаній - сумлінних платників податків, вже не перший рік присутня «Оболонь». В 2005 році компанія сплатила до державного бюджету понад півмільярда гривень, в 2006 році сума нарахованих податків і зборів перевищила 700 мільйонів. Попри це, «Оболонь» ще реалізовує стратегію соціальної відповідальності, яка включає підтримку громадських і благодійних організацій, допомогу багатодітним і малозабезпеченим сім’ям, видання! різнопланової літератури, проведення культурно-масових заходів, діяльність, спрямовану на зменшення екологічного навантаження на навколишнє природне середовище, відродження історико-культурної спадщини.

«Оболонь» веде свою діяльність, базуючись на принципах відкритості, прозорості, системності і значущості. Сплату обов’язкових платежів до державного бюджету компанія розуміє як свій вклад у розвиток соціальної сфери, культури та освіти, медичного обслуговування, забезпечення виплати пенсій та допомоги малозабезпеченим.

За словами генерального директора ЗАТ «Оболонь» Олександра Пучка, «компанія не тільки своєчасно і в повному обсязі сплачує податки та інші обов’язкові платежі, а й реалізовує інвестиційну політику, спрямовану на технічне переозброєння та реконструкцію виробництва, розвиває інфраструктуру та створює робочі місця в регіонах базування власних підприємств».
 


 


08.05.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3338.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024