VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


5 фотолюбителів перемогли у фотоконкурсі «Моя вулиця особлива»
5 фотолюбителів перемогли у фотоконкурсі «Моя вулиця особлива»

27 червня підведено підсумки фотоконкурсу «Моя вулиця особлива», який організували пиво «Львівське» та Музей пивоваріння. Фотоконкурс «Моя вулиця особлива» - продовження ідеї благоустрою міста, реалізація проектів, які сприяють культурному розвитку, плекають важливі цінності для Львова та його мешканців.

Фотоконкурс тривав з 21 квітня по 14 червня включно. Учасники конкурсу проявили велике зацікавлення та надіслали велику кількість оригінальних робіт. Автори робіт намагалися представити ту вулицю, з якою пов’язано багато спогадів та приємних миттєвостей, адже ця вулиця по своєму - особлива! В конкурсі взяв участь 41 учасник і  було надіслано 138 фоторобіт. З 16 по 20 червня всі роботи були представлені на сайті ТМ «Львівське», і  бажаючі, через Інтернет, могли проголосувати і вибрати найкращу, на їх думку, роботу.

Всі надіслані на конкурс роботи оцінювало експертне журі під головуванням Ярослава Станчака фотографа газети «Експрес». Серед членів журі: керівництво «Львівської пивоварні»,  Володимир Шурубура – фотограф, член національної спілки фотохудожників України. Високопрофесійне журі в даному конкурсі оцінювало креативність, фантазію автора та техніку зйомки. Журі високо оцінило професіоналізм авторів надісланих на конкурс робіт. За словами членів журі, деякі фотографії за їх сюжетом, майстерністю зйомки, ідеєю, заслуговують на участь у міжнародних виставках і салонах.

За умовами конкурсу, автор найкращої фотографії отримає головний подарунок  - цифровий фотоапарат Nikon CAMERA DSLR 10M PD60 KIT, автори трьох кращих робіт отримають грошові подарунки в сумі – 1000 грн. Автор найрейтинговішої роботи, визначеної голосуванням на сайті ТМ «Львівське», отримає стільки пляшок пива ТМ «Львівське», скільки за нього голосів віддали шанувальники.

08 липня у Музеї пивоваріння відбудеться відкриття фотовиставки та нагородження переможців.

Кращі роботи будуть експоновані на фотовиставці «Моя вулиця особлива», яка відбудеться у старих приміщеннях Львівської пивоварні, в ресторані «Хмільний Дім Роберта Домса». Виставка буде відкритою для публічного огляду.

Детальні інформації про переможців можна отримати на сайті:
http://www.lvivske.lviv.ua/index.php/news_uk.html

 

 


02.07.2008

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/3949.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024