VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | Новости компаний


Ірину Миколаєнко призначено на посаду фахівця із зв’язків із громадськістю та пресою ВАТ ”Львівська пивоварня”
Ірину Миколаєнко призначено на посаду фахівця із зв’язків із громадськістю та пресою ВАТ ”Львівська пивоварня”

Компанія “Славутич, Carlsberg Group” повідомляє про те, що фахівцем зв’язків із громадськістю та пресою ВАТ “Львівська пивоварня” призначено Ірину Миколаєнко.


На цій посаді Ірина Миколаєнко відповідатиме за належну презентацію компанії “Славутич”, Carlsberg Group, зокрема “Львівської пивоварні”, за співпрацю із засобами масової інформації Західної України та внутрішні комунікації на ВАТ “Львівська пивоварня ”.

До цього часу Ірина працювала спочатку кореспондентом, а згодом відповідальним секретарем у корпоративному виданні ДТГО “Львівська залізниця” - “Львівський залізничник”, а також працівником громадського прес-центру Львівської залізниці у 2005-206 рр. У 2005 році з відзнакою закінчила факультет журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Ірина Миколаєнко, фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою ВАТ ”Львівська пивоварня”: “Міжнародна компанія “Славутич, Carlsberg Group” відкриває нові горизонти та можливості для реалізації амбітних планів та цікавих заходів у галузі зв’язків із громадськістю. Львівська пивоварня – підприємство з багатими традиціям та історією. Тому мені приємно долучитися до цього колективу, де кожен вкладає душу у процес народження першого українського пива. Свою лепту у цю справу хочу внести і я”.

Маркова Олена, керівник відділу зв’язків з громадськістю та пресою ”Славутич”, Carlsberg Group: “Ірина – енергійний та досвідчений спеціаліст із хорошими комунікативними навиками. Керівництво пивоварні впевнено, що Ірина Миколаєнко впорається з покладеними на неї обов'язками та зробить свій внесок у розвиток репутації компанії”.


***
Довідково:

Про компанію «Славутич», Carlsberg Group:

Власником компанії «Славутич» є Carlsberg Group. Carlsberg - одна із провідних пивоварних груп у світі, що володіє значним портфелем пивних брендів та брендів безалкогольних напоїв. В Carlsberg Breweries працює понад 40 000 працівників в 50 країнах світу. Продукти компанії продаються більш ніж на 150 ринках. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com
До складу групи Carlsberg в Україні входять: ВАТ ПБК «Славутич» в місті Запорожжі, Київський пивоварний завод «Славутич» та ВАТ «Львівська пивоварня».
В Україні компанія представляє такі бренди: «Славутич», «Львівське», «Tuborg», «Carlsberg», «Foster’s», «Holsten», «Балтика», «Арсенал», «Хмільне», «Pepsi», «7 UP», квас «Тарас».


24.10.2008

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/companies/4169.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024