VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | В Украине


Львівські пивомани випили 60 тисяч літрів пива
Львівські пивомани випили 60 тисяч літрів пива

17-18 червня у Львові відбувся VIІI Фестиваль пива «Кубок Лева», який організувала Львівська пивоварня.

Загалом за два дні пивомани випили близько 60 тисяч літрів пива, що є рекордним за всі роки фестивалю, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у відділі комунікації та інформації «Львівської пивоварні».

На VIІI Фестивалі пива «Кубок Лева» було встановлено 2 рекорди:

– Рекорд на присідання з тридцятилітровою бочкою пива встановив 28-річний Ігор Романів, який присів 160 разів. Переможець отримав 100 л бурштинового напою.

– Рекорд на швидкість пиття гальби пива становить 2.28 секунди. Переможцем став 24-річний Андрій Кухтин, якому подарували 50 л пива.

Довідка.

«Львівська пивоварня» — найстаріша пивоварня в Україні й одна з найдавніших у Європі, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять «Львівське» пиво. За підсумками 2005 року ТМ «Львівське» належить 5% загальноукраїнського ринку пива, 23% ринку Західної України та 48 % ринку Львівської області. Стратегічним інвестором ВАТ «Львівська пивоварня» є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50х50% належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
 


20.06.2006

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/ukraine/2107.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024