VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | В Украине


Світові традиції виробництва коньяку від ТМ «Шустов»

Одеський коньячний завод впроваджує нову форму пляшки, створену за класичними традиціями засновника Миколи Шустова. Вже найближчим часом покупці зможуть самостійно оцінити найкращий український коньяк у новій упаковці.

Першопрохідником, що впроваджує на українському ринку новий дизайн коньячної пляшки, стала торгівельна марка «Шустов», що почала з відродження старих форм і давніх традицій.  Нова форма пляшок традиційних коньяків Одеського коньячного заводу Десна, Чайка, Аркадія, Ювілейний тепер ще більше нагадуватимуть часи засновника компанії Миколи Шустова. Справа в тому, що дизайнери повністю відтворили креслення відомого коньячного короля. Вдосконалили форму пляшки законодавця моди на форму пляшки – француза Пилипа Се. До речі саме він розробляв дизайн всесвітньо відомим коньячним брендам «Мартель» і «Хенессі». Витягнута форма, округлі боки, спеціальне потовщене днище – всі ці старовинні ознаки класичної коньячної пляшки збережені в новій формі від Одеського коньячного заводу.
Нова ємність повністю відповідає стилю бренда, і гармонійно поєднується з усіма елементами дизайну. До того ж необхідність в індивідуальному вигляді напою - не лише бажання виділити свій продукт, але й крок, що дозволяє захиститися від підробок. Нову форму пляшки  ОКЗ неможливо повторити.
Тим самим виробник найкращих коньяків України ОКЗ (ТМ Шустов) ще раз підтверджує своє лідерство в галузі вироблення коньяків найвищої якості.


Довідка
За результатами дослідження коньячного ринку проведеного найбільшою міжнародною компанією « МИМРБ-УМГ», «Шустов» лідирує на ринку, займаючи частку в 23%. Бренд визнано найкращим завдяки м'якому смаку коньяку, досягнутому за рахунок застосування на всіх етапах виробництва класичної французької технології. ОКЗ - єдине підприємство в Україні, що володіє професійним секретом відомих коньячних будинків Франції. Секрет вишуканого коньяку – у найвищій якості коньячних спиртів.
Коньячний цех «Шустова» - найсучасніший і найпотужніший не лише в СНД, але й у Європі. За підсумками 2006-2007 р. була заготовлена рекордна кількість коньячних спиртів, - 2 млн 700 тис. літрів - такого результату не було за всю історію коньячного виробництва України! Отримані коньячні спирти перероблені на встаткуванні французької фірми Prulo (Прюло) розташованої в провінції Коньяк. Вони відповідають найвищим вимогам світових стандартів коньячного виробництва.


21.11.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/ukraine/3664.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024