VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | В Украине


«Львівське» смакуй та тепло собі даруй
«Львівське» смакуй та тепло собі даруй

Продовж грудня 2007 року в ключових супермаркетах міст західної України пиво «Львівське» запрошує скуштувати гарячий «Портер». Кожного дня з четверга по неділю, у вечірній час, в 20 супермаркетах, мешканці 8 міст західної України зможуть насолодитися справжнім гарячим «Львівським Портером» та взяти участь у цікавій промо-акції.

Шанувальники бурштинового напою можуть дегустувати гарячий різдвяний напій, а також при покупці улюбленого пива «Львівське» отримати святкові подарунки.

За умовами промо-акції при купівлі трьох пляшок «Львівське Преміум» споживач отримує в подарунок 1 пляшку пива «Львівське Портер» та мішечок із спеціями, для приготування гарячого напою. При купівлі п’яти пляшок «Львівське Преміум» споживач отримує на вибір: теплий шарф або рукавички «Львівське».

«Львівське» пиво вже традиційно сприймається як безпосередній учасник та організатор найбільш цікавих і творчих акцій. А щоб свята були більш вдалим та теплим, львівські пивовари пригощають гарячим «Львівським Портером». Цілющі властивості, духмяний аромат і смак гарячого «Львівського» Портеру – традиційний атрибут зимових свят, що піднімає настрій та смакує по особливому!

 


19.12.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/ukraine/3700.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024