VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | В Украине


Смакуй особливий гарячий «Львівське Портер»
Смакуй особливий гарячий «Львівське Портер»

Продовж грудня та січня ТМ «Львівське» презентує для своїх шанувальників різдвяний «Портер» - особливу партію бурштинового напою. Продовж святкових зимових свят шанувальники пива «Львівське» зможуть по справжньому насолодитися духмяним смаком Портеру, адже перше українське пиво пропонує споживачам придбати ексклюзивну партію пива із оновленою різдвяною етикеткою та способом приготування гарячого напою.

Коли за вікном потріскує мороз, особливо хочеться зігріти душу й тіло улюбленим хмільним напоєм. Вже багато століть пивомани Європи куштують взимку гаряче пиво. Тепер ця традиція активно поширюється в Україні, де щороку на Різдво шанувальники бурштинового напою насолоджуються гарячим «Львівським» Портером. На етикетці різдвяної партії зображені святкові сюжети, а на контретикетці детально описано рецепт приготування гарячого портеру.
Пиво «Портер» зварене за старовинним секретним рецептом з високоякісного солоду, ароматного хмелю та кришталево-чистої артезіанської води. Завдяки оригінальній рецептурі пиво має особливий колір, приємний аромат та  відрізняється яскравим винним присмаком. «Львівське Портер» – традиційний атрибут зимових свят, що піднімає настрій та смакує по особливому. Багатьом шанувальника відомі цілющі властивості, духмяний аромат і смак цього зимового напою.
Продовж грудня, львівські пивовари частували всіх бажаючих - проводили дегустації гарячого пива у 20 ключових супермаркетах західної України та пропонували насолодитися Портером.
В Європі існує чимало рецептів різдвяного пивного напою. Більшість з них має за основу темне пиво на зразок «Львівське Портер» і різні спеції, в залежності від країни і смаку господарів.
Щоб зимові свята були більш вдалими та теплими, львівські пивовари навчають як правильно приготувати гарячий напій.

Новорічний «Портер»
0,5 л Львівського «Портер», 2 ложки меду, половинка лимона. Пиво нагріти з цукром. Витиснути лимон, нагріти до 70°С . Розливати в склянки з зацукрованим краєм (верхній край склянки занурити на 0,5 см спочатку у пиво, потім – у цукор).

Різдвяний «Портер»
1 л Львівського «Портер», 100 г цукру, 2 жовтки, 2 палички гвоздики, дрібка кориці. Пиво з корицею підігріти і процідити. Розтерти жовтки з цукром, поступово додаючи пиво. Нагрівати до 70°С, безперервно помішуючи. Як тільки утвориться піна, зняти з вогню і розлити напій. Слідкувати, щоб не закипіло. Пити гарячим!

«Львівське» пиво смакуй та тепло собі даруй!

***
Для довідки:
ВАТ «Львівська пивоварня» входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять пиво «Львівське». Стратегічним інвестором підприємства є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
Сьогодні Львівська пивоварня виготовляє наступні сорти пива: «Львівське Світле», «Львівське Преміум», «Львівське 1715», «Портер», «Львівське Міцне». Найбільшою популярністю користується пиво «Львівське Світле», «Портер» та «1715». У 2006 році Львівська пивоварня презентувала лімітовану партію пива «Львівське легенда».


25.12.2007

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/ukraine/3709.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024