VODKA Online Rambler's Top100 VODKA Online - портал потребителей и производителей алкогольных напитков

Водка и алкоголь | Новости | В Украине


Львівські пивовари переконані - львівські вулиці особливі
Львівські пивовари переконані - львівські вулиці особливі

З 21 квітня 2008 року пиво «Львівське» та Музей пивоваріння запрошує мешканців Львова взяти участь у фотоконкурсі «Моя вулиця особлива». Головний подарунок переможцю - фотокамера Nikon.

Фотоконкурс триватиме з 21 квітня по 14 червня включно. З 16 по 20 червня відбудеться Інтернет голосування на сайті ТМ «Львівське». Переможці конкурсу будуть оголошені 01 липня 2008 року. Автори трьох найкращих робіт отримають грошові подарунки в сумі – 1000 грн. Автор найрейтинговішої роботи, визначеної на сайті ТМ «Львівське», отримає стільки пляшок пива ТМ «Львівське», скільки за нього голосів віддали шанувальники. Автор найкращої фотографії отримає головний подарунок  - цифровий фотоапарат Nikon CAMERA DSLR 10M PD60 KIT.

ТМ «Львівське» та Музей пивоваріння ініціює фотоконкурс «Моя вулиця особлива», як продовження ідеї по благоустрою міста – реалізація проектів, які сприяють культурному розвитку, плекають важливі цінності для міста та його мешканців. Львів – особливе місто, відоме своєї історичною та культурною привабливістю, своєю легендарною спадщиною. В особливому місті, все особливе: мешканці, вулички, бурштиновий напій.
 
Всі надіслані на конкурс роботи буде оцінювати експертне журі під головуванням Ярослава Станчака фотографа газети «Експрес». Членами журі будуть: керівництво «Львівської пивоварні»,  Володимир Шурубура – фотограф, член національної спілки фотохудожників України, Юрій Бойко - директор галереї «Ґердан».

Після завершення фотоконкурсу кращі роботи будуть експоновані на фотовиставці «Моя вулиця особлива», яка відбудеться у старих приміщеннях Львівської пивоварні. Виставка буде відкритою для публічного огляду.

«Реалізуючи соціальні програми та проекти, наша компанія першочергово орієнтується на потреби пересічних мешканців. Адже Львів в першу чергу – це львів’яни, - зауважує Олександр Руднєв, директор заводу «Львівська пивоварня». Львів’яни люблять і шанують своє місто, його символи. Тому, ми переконані, що фотоконкурс сприятиме більшому вираженню любові та пошани до рідного міста.»

Зауважимо, що перше українське пиво – «Львівське» приділяє чималу увагу підтримці соціальних і культурних проектів, активно організовує фестивалі та мистецькі акцій для рідного міста. У 2007 році ТМ «Львівське» подарувала безкоштовний екскурсійний трамвай для мешканців та гостей міста, а також для благоустрою міста було встановлено 50 лавочок.

Вимоги до оформлення фоторобіт, детальні інформації про перебіг фотоконкурсу на сайті www.lvivske.com  ( розділ ФОТОКОНКУРС) та за телефоном: +38-099-455-99-15.

 


23.04.2008

Адрес материала в интернете: http://vodka.com.ua/news/ukraine/3866.htm

Назад


Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки на VODKA Online. Для онлайн-проектов - гиперссылки (hyperlink) на http://www.vodka.com.ua

Copyright © VODKA Online, 2000-2024